Het team

Djamilla

Styliste Djamilla Smits, bekend van De Grote Tuinverbouwing, voelt zich als een vis in het water in dit klus- en make-overprogramma.  
Haar doel is om het interieur te matchen met de persoonlijke stijl van de mensen. Het begint allemaal met een gesprek, ze luistert naar de wensen om er vervolgens haar eigentijdse creatieve plan van te maken. Haar moodboards stralen rust uit, maar ze is zeker niet bang om uit te pakken met kleur en gewaagde patronen.

 

Albert

Creatief uitvoerder Albert Stokkers heeft met zijn opleiding electrotechniek een technische achtergrond. Hij heeft gewerkt als elektriciën, schilder, meubelmaker en in de metaalsector, maar hij houdt eigenlijk van alles wat naar techniek ruikt.

Albert neemt de kijker mee tijdens het klussen en geeft tussendoor handige klustips om thuis toe te passen.

Bert

Antiekdeskundige Bert Hazeleger is door zijn ouders grootgebracht met antiek. Het is zijn grote passie om het te verzamelen en zich te verdiepen in de achtergrond van een stuk. Vrijwel dagelijks is hij op zoek naar vaak eeuwenoud antiek met een bijzondere waarde. Een aantal van zijn favoriete stukken zal hij koppelen aan het verhaal van de bewoners. En voor hen laat hij elke week iets dierbaars achter. 

 

Matthijs

Groenstylist Matthijs Hazeleger heeft van jongs af aan al interesse voor alles wat groeit en bloeit. Hij is altijd op zoek naar nieuwe soorten en kleuren en reist daarvoor de hele wereld over. Ook anderen wil hij hiervan laten meegenieten, hij kweekt de planten zelf, om ze te kunnen delen in zijn eigen ‘Plantenpaleis’ (www.matthijsplantenpaleis.nl). Hij zorgt wekelijks voor de planten in het door Djamilla gestylde interieur.