Het team

Ivo

Presentator Ivo weet na ruim 20 jaar in de wereld van verbouwingen als geen ander hoe hij de dromen van huiseigenaren tot leven kan brengen. Met zijn groene vingers en passie voor buitenleven, weet hij menig tuin om te toveren tot een waar paradijs. Dit keer ligt zijn focus niet op de tuin, maar samen met het team van De Grote Huisverbouwing, begeleidt Ivo de bewoners door de transformatie van hun huis. Hij is vrolijk en altijd in voor een grapje. Samen met het team hoopt hij de bewoners die in de knel zijn gekomen bij hun verbouwing, weer een lach op het gezicht te bezorgen.

 

Laura

Styliste Laura is gepassioneerd en heeft een scherp oog voor detail. Met haar creativiteit bewijst ze zich elke keer weer als een ware expert in de wereld van interieurontwerp. Met haar talent om ruimtes tot leven te brengen en haar vermogen om de persoonlijkheid van bewoners te vertalen naar een uniek interieur, weet Laura telkens weer te verrassen. Haar inspirerende aanpak en toewijding aan het creëren van droominterieurs maken haar een onmisbare aanwinst voor het team van De Grote Huisverbouwing.

Greetje

Styliste Greetje is een waardevolle toevoeging aan het team van De Grote Huisverbouwing. Haar voorliefde voor antieke en hergebruikte materialen voegt een uniek karakter toe aan haar ontwerpen. Met haar vakkundigheid om antieke schatten nieuw leven in te blazen en hergebruikte materialen een tweede kans te geven, weet Greetje ruimtes te transformeren tot ware kunstwerken. Haar voornaamste doel is om het interieur te laten aansluiten bij de persoonlijke stijl van de bewoners.

Ad

Klusser Ad is een vakman in hart en nieren. Met jarenlange ervaring in de wereld van klussen en verbouwen, heeft hij zich bewezen als een bekwaam expert. Zijn technische kennis en oog voor detail maken hem een onmisbare schakel in het team van De Grote Huisverbouwing. Met Ad aan boord, is elk renovatieproject verzekerd van een vakkundige aanpak en een goed resultaat.

Sarkar

Aannemer Sarkar en zijn toegewijde team bij Ambacht Totaalbouw staan klaar om elk project in De Grote Huisverbouwing aan te pakken. Ambacht Totaalbouw is al 15 jaar actief in het afbouwen en is uitgegroeid tot een professioneel team dat oog heeft voor detail. Of het nu gaat om grootschalige renovaties, nieuwbouw of specialistische constructies, het team van Ambacht Totaalbouw staat garant voor kwaliteit en professionaliteit.